vrijdag 28 augustus

Dat de beste moge winnen !

Vanaf vandaag zijn er vrijdagtickets verkrijgbaar bij de jeugdverenigingen voor 9150 BEATS.

Een tickets kost 3 euro

Door een ticket te kopen maakt jouw favoriete jeugdvereniging meer kans om de wedstrijd te winnen en bovendien steun je hen rechtstreeks.

Doen dus !

zaterdag 1 augustus

Op vrijdag 2 Oktober organiseert jeugdhuis Ter Walle de eerste editie van ‘9150 BEATS’. Trots mogen we melden dat alle Kruibeekse jeugdverenigingen meedoen aan dit gloednieuwe partyconcept. En terecht uiteraard.

Het concept.

‘9150 Beats’ is een evenement van en voor de Kruibeekse jeugd. Alle deelnemende jeugdbewegingen zijn mee verantwoordelijk voor het al dan niet slagen. Zij bepalen namelijk hoeveel bezoekers we mogen verwachten op ons festivalterrein en naar welke muziek ze (moeten) luisteren. Jeugdhuis Ter Walle neemt de hele verdere organisatie op zich: licht, geluid, tent, tap, inkom, … Ze doen uiteraard niet voor niets. Er is namelijk een wedstrijdelement verbonden aan de ‘9150 beats’. De winnende vereniging gaat namelijk met € 1000 (duizend euro!!!) naar huis plus één euro per verkochte kaart, wat geldt voor elke deelnemer. Iedereen verdient er dus iets aan.

Hoe zit de wedstrijd in elkaar?

Elke jeugdverenigingen vaardigt een dj af die drie kwartier krijgt om het publiek te overtuigen. De bezoekers aan de fuif krijgen elk een stembiljet en kunnen zo hun favoriete dj - en dus jeugdvereniging - bepalen.

Voor de verkiezing van de uiteindelijke winnaar, dient de betreffende vereniging ook nog te scoren op twee andere elementen. Zo speelt het aantal verkochte kaarten in voorverkoop (kost € 3) en het aantal gekochte bonnetjes ook mee. Deze elementen samen (inkom/vvk, het aantal verkochte bonnetjes, dj) zullen de winnaar bepalen. De exacte verhoudingen worden later bekendgemaakt.

Die overwinnaar van ‘9150 beats’ wordt ’s zaterdags bekend gemaakt tijdens de festivalavond. Het jeugdhuis hoopt in ieder geval op een eerlijke strijd die uitmondt in een grandioos feest die de vergane glorie ‘de nacht van de jeugdhuizen’ helemaal moet doen vergeten.

Wij geloven er alvast helemaal in!

Deelnemende verenigingen.

Scouts Rupelmonde

Chiro Spiraal Rupelmonde

Chiro Intervoran Bazel

Chiro Inzet Bazel

Chiro Adelheid Kruibeke

Chiro Altena Kruibeke

KLJ Kruibeke

KLJ Bazel

Jeugdhuis T’iket Rupelmonde

Meer info: seppebral@hotmail.com